SAXO Publish

7 Aug

Har fået en mail fra Saxo Publish (tidligere Saxo Selvudgiver), der synes jeg kunne opnå en masse fordele ved af at hoppe med på vognen hos dem. Som selvudgiver formodentlig!?

Af flere grunde ifølge dem:

  • Kan udgive til SAXO.coms 500.000 brugere (jeg kan jo som selvudgiver sagtens udgive til Saxo.coms halve million brugere. Distributøren er den der sørger for det. Ikke Saxo).
  • Fuld kontrol over din udgivelse (jeg har som selvudgiver fuld kontrol over min udgivelse alligevel. Thats the point).
  • Får 70 % af dit salg (jeg får jo 100% af salget, hvis jeg gør det selv).
  • Beholder alle rettigheder selv (Dem har jeg allerede som selvudgiver).
  • Kan markedsføre dine bøger på SAXO.com (Hvad mon det indebærer at markedføre hos Saxo? Knalder SAXO alle deres selvudgivere på forsiden? Kan det have noget at gøre med Hjælp til forsiden? Til bogbeskrivelserne? Til markedføringen? For hvis ikke, tror jeg, der er en del der bliver slemt skuffede).
  • Får læser- og salgsstatistikker (Kr. og antal solgte bøger, alder, køn og bopæl)

Men mine fordele ved at blive selvudgiver hos Saxo Publish, (hvis altså ikke det lige havde været mig – selvudnævnt selvudgiver- og e-bogsekspert og e-boghandler – naturellement) er, ifølge mig, kun følgende:

  • alder, køn og bopæl statistik på mine købere og læsere.

Jeg kan ikke se andre fordele faktisk. Måske er de der? Men det fremgår ikke af den mail der er sendt ud.

Jeg synes egentlig det er et fint initiativ. Det er godt med Saxo Publish tror jeg. Men jeg frygter, at det får rigtig mange til at kaste sig ud i markedet i den tro, at de kommer til at sælge en masse, fordi der er en halv million, der ser på bogen.

Er du nysgerrig, holder de nogle gratis arrangementer rundt omkring i landet:

Mellem den 13.-16. august tager vi på Danmarksturné, hvor vi afholder gratis workshops i at udgive selv via SAXO Publish på bibliotekerne i København, Odense, Århus og Aalborg. Vi håber at du har lyst til at deltage og vidensdele med andre forfattere.

Læs mere her: http://publish.saxo.com/events/

Jeg vil gerne selv være der, men det er nu for at lære mere om SAXO Publish, så jeg kan rådgive andre i, hvad de kan bruge det til.

 

One Response to “SAXO Publish”